Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
AIF Barrikaden
Fotboll
Senior Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 IFK Trelleborg 5 4 0 1 12
2 FC Plisat 5 4 0 1 12
3 Holmeja IS 5 4 0 1 12
4 AIF Barrikaden 5 1 1 3 4
5 Futsal Deluxe 5 1 1 3 4
6 Liria IF 5 0 0 5 0

Match

AIF Barrikaden

3 - 0
30 november 2019
12:00

Liria IF

Referat

Referat: AIF Barrikaden - Liria IF

Samma laguppställning som i första matchen.

Liria hade tvingats lämna walk over i sin första match mot Holmeja, eftersom de haft svårt att få ihop lag när de haft en utomhusmatch dagen innan och då dessutom en spelare hamnat på sjukhuset, men hann precis till matchstart klä om i stora hallen sedan de fått ihop ett lag med en avbytare (djävligt schysst att de gjorde sig mycket besvär för att inte andra lag skulle bli utan en match). Detta var ju som gjort för en underskattning och en tro att segern skulle komma av sig själv men så blev det inte riktigt.

Matchen var faktiskt relativt fattig på målchanser under drygt halva matchen även om vi var den som förde den. Inte förrän efter 7.25 fick vi hål på dem genom Jonas som ur väldigt liten vinkel och med viss hjälp av ett motståndarben fick in bollen efter pass från Henke (?). Två minuter senare var det ytterst nära att Liria kvitterade när deras målvakt gjorde en ytterst bejublad soloräd över hela planen innan han helt friställde en lagkamrat som dock verkade lite chockad o stillastående som alla andra över kompisens framfart och knappt ens fick till ett riktigt avslut (deras målvakt skulle senare under turneringen - också någon i vår match - göra ett flertal sådana framgångsrika framstötar och blev en verklig publikfavorit).

Nu kom vi alltså undan med blotta förskräckelsen men efter det såg matchen mer ut som den väl borde gjort hela tiden. Vi skapade en målchans ungefär var 15:e sekund. Ett par missades å det grövsta men två resulterade. Pontus gjorde 2-0 stolpe-in efter pass från Jonas efter 11.30 och när det återstod20 sekunder fastställde Filip J slutsiffrorna 3-0 efter pass från Shershah sedan Liria släppt precis allt bakåt så att dessa två nämnda plötsligt befann sig helt ensamma med målvakten (eller var det en utespelare som övertagit den framåtsatsande målvaktens roll?) på deras planhalva jagad av ingen alls.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Filip Jönsson 1 1 0 0 0 0
Pontus Rudenius 1 1 0 0 0 0
Shershah Ewazzada 1 0 1 0 0 0
Mattias Andersson 1 0 0 0 0 0
Viktor Törnkvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Filip Sjöberg 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng